banner

Om oss i Cashmere House

Med en direkte familiær tilknytning til Mongolia legger vi vår ære og stolthet i å tilby deg kashmirplagg av aller høyeste kvalitet. Vi har tett og løpende kommunikasjon med våre nøye utvalgte fabrikker og samarbeidspartnere i Mongolia, men vi går også ett skritt videre ved å reise til Mongolia flere ganger i året for å kontrollere våre leverandører direkte.

Ansatte

Morten

Morten Minde

Butikkeier

Morten, vår altmuligmann og butikkeier, balanserer alt fra innkjøp, økonomi og kundeservice med et smil. Ofte på reise til Mongolia sammen med Nara, styrker han båndene med fabrikkene som gir liv til Cashmere House. Velkommen til en butikk formet av Mortens mangfoldige talenter og kjærlighet for det Cashmere!
Nara

Narangerel Molom

Medeier

Nara, vår stolte medeier, er fra Mongolia og det er hennes nære forbindelse til hjemlandet som har formet Cashmere House som det er i dag. Naras lidenskap for kasjmir er mer enn en arv, det er drivkraften bak vår tilstedeværelse på det mongolske kasjmirmarkedet.
Amelia

Amelia Qvale

Ekstrahjelp

Møt Amelia, vår energiske ekstrahjelp. Med sitt smittende smil og entusiasme bidrar Amelia til den levende atmosfæren hos Cashmere House. Hennes hjelpsomhet og positivitet skaper en hyggelig handleopplevelse for deg.
Linea

Linea Leirgulen

Web og SoMe ansvarlig 

Linea, skaperen bak vår nettside og medhjelper på sosiale medier, er hun broen mellom vår online og offline verden. Hun er også å finne i butikken, hvor hennes kreativitet kombineres med en hjelpsom tilnærming til kundene.

Hvor finner du oss? 

Stranden 1, 0250 Oslo

+47 40 17 90 00

nettbutikk@cashmerehouse.no

Mon - Sat: 10:00 - 19:00 (18:00)

banner