Velkommen til vår side med sertifiseringer. Vi er stolte av våre anerkjente sertifiseringer som bekrefter vårt engasjement for bærekraft, kvalitet og etisk produksjon. Utforsk våre prestisjefylte utmerkelser og bli en del av vår reise mot ansvarlig luksus med positiv innvirkning på miljøet og samfunnene. Velg oss for en bærekraftig fremtid innenfor kasjmir og mote.
content
• Sustainable Fibre Alliance (SFA)
Våre fabrikker har mottatt den ettertraktede Gold Award-sertifiseringen fra Sustainable Fiber Alliance (SFA). SFA er en verdenskjent organisasjon som anerkjenner vårt fokus på etisk produksjon og miljøvern. Når du handler hos oss, velger du luksus med et formål – kashmirplagg i tråd med de strengeste standarder for bærekraft og kvalitet.
content
• Certificate Of Sustainable Textile Production (IAF)
Vi er stolte av at Cashmere House har mottatt Certificate of Sustainable Textile Production fra Mongolian Wool and Cashmere Association (IAF). IAF er dedikert til å fremme bærekraftig produksjon og handel av kashmir og ull fra Mongolia, og de har anerkjent vår innsats for etisk og miljøvennlig produksjon.
content
Mongolian Noble Fibre
Cashmere House er også stolte over å ha oppnådd den ettertraktede Mongolian Noble Fibre-sertifiseringen. Dette bekrefter at våre produkter er laget med 100 % høykvalitets ull og kashmir hentet fra Mongolia. Det betyr også at våre fabrikker oppfyller mongolske og internasjonale ISO-standarder for tekstiler og vevde produkter, at de oppfyller kvalitetsstandarder innen produksjon, og er produsert med miljøvennlig teknologi.