Er du i tvil om hva du skal kjøpe til venninne, søsteren eller mamma?


Nå er det bare 15 dager igjen til jul, og gave shoppingen er fult i gang! Det store vanskelige spørsmålet, er hva man skal finne på å kjøpe i år. Hos oss på Bekkestua kan du finne mange ulike plagg som kan passe midt i blinken til en gave under treet! Hvem blir vel ikke glad for et cashmere skjerf? Spesielt når man bor i et land hvor temperaturen ikke er noe å skryte av. Det finnes ikke dårlig vær bare dårlige klær!


En annen god ide er sesongens mest moteriktige plagg, ponchoen! Vi har plagget i syv forskjellige farger, både med armer og uten. Ponchoen er av høy kvalitet, merket med hand craft. Plagget er laget i kun langfibret cashmere (35 til 42 mm), som fører til at den er slitesterk og kan vaskes i vaskemaskin og nupper mindre. Den passer både til inne og utebruk! 
2017-12-09 13:08:18

Cashmere House, har jobbet iherdig i mange måneder for å komme frem til denne nye nettbutikkintegrasjonen som har en integrasjon mellom Facebook så vel Instagram og nettbutikken. Nettbutikken er integrert med vår butikk på Bekkestua og eventuelle PopUP stores der de eventuelt oppstår – slik at du kan kjøpe produkter i de representative butikker og plukke opp produktet i butikken. Du vil også kunne handle hjemme med samme tilbud vi har i butikken. Unntatt spesielle tilbudseventer vi har kun i butikken!    

Med dette vil vi nå avvikle i fra 1. nov. miinto.no sin løsning. Ettersom dette fører til høyere priser og mindre fleksibilitet. Og stor usikkerhet om varelageret stemmer.

CashmereHouse.no kan vi med stor glede presentere et stort utvalg av High Quality cashmere, i fra de fremste mongolske fabrikker. Disse varene kan selvfølgelig finnes også i vår butikk på Bekkestua. Butikken på Bekkestua vil i hovedsak ha et litt større utvalg enn på CashmereHouse.no.  Så velkommen til Bekkestua.

 

Årets vinter kolleksjon har hatt fokus på de mer eksklusive tunge plagg til gaver, designplagg og til den mer helårskolleksjon. Der vi har utvidet med et større farge sortiment i forhold til fargene som kommer for vinteren 2017-2018 og sommeren 2018. Vi har også prøvd å fokusere på det unike fremfor det mer tradisjonelle i en del av kollisjonene denne sesongen. Men vi kommer hele tiden til å ha fokus på kvalitet fremfor kvantitet og selvfølgelig, arbeidsforhold og dyrehold. Men allikevel opprettholde våre gode priser, fordi vi ikke selge til butikker mer. Men kun igjennom egen butikk, rett til sluttforbruker!

 

Nyhet for 2017

Vi har lansert en egen Cashmere og Slike kolleksjon for dame og en liten kolleksjon for herre. Denne kollisjonen, er meget pris gunstig, der kollisjonen skal kunne konkurrere med det beste av det beste av Cashmere Slike, produktene man kan få tak i, i denne kategorien. Disse produktene merkes med «Blended Whit Cashmere». Dette vil dere får bedre informasjon om! Den er nå å få på CashmereHouse.no. Men vi ønsker hele tiden tilbakemldinger I fra dere slik at kolleksonen blir mer helhetlig for våre kunder.  

Håper dere setter pris på CahmereHouse.no i fremtiden. Er det ting dere lurer på vil vi alltid være behjelpelige med å hjelpe dere til å få de beste plaggene for deg, som du kan glede deg til å bruke hvr dag!

Morten Minde

Dagligleder/CFO

2017-10-17 12:09:52